divendres, 21 de novembre del 2008

Barcelona , arquitectura actual

Quan et plantejes fer unes fotografies d'arquitectura actual, el primer que se t'acut és arribar-te fins a Barcelona, al menys a mi que sóc de provincies. Alló és el paraís, està plé d'edificis súper-alts per poder jugar amb l'angular, edificis envidriats per poder fer reflexes, edificis ultramoderns per fer detalls,.... Bé i així ho vaig fer, me'n vaig anar cap a Barcelona a passar una tarda i fer fotografia d'arquitectura ...










8 comentaris:

  1. Una serie molt bona!
    M'agraden molt!
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Buena serie, si señor.

    saludos

    ResponElimina
  3. Molt bé Pere, realment son unes bones fotos d´arquitectura.
    Hauries de mirar de posar les fotos més grans que llueixen molt més, suposo que ja has vist algun fotoblog que ho fa.

    ResponElimina
  4. Hola Pere. Avui he entrat al teu bloc i et volia donar una sorpresa fent-ne un comentari. Les fotos estan molt bé. Queden més bé aquí que en paper.
    Fins al vespre.

    ResponElimina
  5. Hola Pere, he saltat al teu fotoblog a través del de l'Enric Mestres, i crec que tens unes fotos excepcionals. Enhorabona!!

    Xavi Heredia

    ResponElimina
  6. Hola Pere!! sóc la Laura. Quines fotos més guai!!! jo que em pensava que anaves a Barcelona per veure el Barça d'estranquis.... Enhorabona! Ja saps que sóc admiradora de les teves fotos i que en llueixo una amb molta emoció i orgull, i a partir d'ara sóc admiradora del teu blog al qual em connectaré de tant en tant per disfrutar del teu art. Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Bona tarda, Pere. T'he "descobert" amb les fotos del Saltant d'Espolla a l'espaifotografic, i haig de dir-te que aquesta sèrie d'arquitectura em té FASCINAT. És un dels tipus de fotografia que més m'agrada, i tot i que sóc de Barcelona, no tinc fotografies tan maques com les teves.

    Moltíssimes felicitats per unes fotos tan suggerents.

    Per cert, la 3ª d'on és? Merci!

    ResponElimina
  8. Primerament agrair-vos a tots per passar i comentar, la veritat és que aixó dona molt de suport per seguir endavant.

    Enric aquesta tercera és del Macba.

    ResponElimina

visites al blog


Estadisticas web