dilluns, 20 de febrer de 2012

Mariposas por la vidaAmb aquesta entrada, us volia fer partícips d’un projecte que va néixer amb la malaurada desaparició d’un amic i company d’afició, en Gabino Martin, a causa de la ELA , una malaltia degenerativa.

Ell i la seva família en tot el procés de la seva malaltia va rebre molta ajuda de la Fundació Miquel Valls i ara un grup d’amics seus i aficionats a la fotografia, volen realitzar un projecte en la seva memòria i al mateix temps recolzar la bona feina que realitza aquesta fundació.

Aquest projecte consisteix en la realització d’un llibre guia de papallones diürnes de la península ibèrica.

Us deixo el text d’en Manel Soria que trobo molt encertat per explicar-ho: (text de Agrimensor Frikosal _ Manel soria):

<< Nos conocimos colgando nuestras footgrafías de mariposas en la red. En poco tiempo nos juntamos un buen grupo de amigos. Salíamos antes del amanecer para espiarlas mientras dormían y terminábamos agotados al mediodía delante de una cerveza. Pero, trágicamente, uno de los compañeros de esas alegres mañanas de primavera, murió víctima de ELA. Vamos a hacerle un homenaje y vamos a recaudar fondos para ayudar a otros enfermos de ELA. Haremos un libro, será una guia visual de las mariposas de la península. Es un proyecto abierto a todo el mundo. Será la mejor guía que jamás se haya hecho, la haremos entre todos. Para quien esté interesado en participar hay un grupo en el facebook, se llama "Mariposas por la vida". >>

Podeu trobar més informació al grup del facebook “mariposas por la vida”

http://www.facebook.com/groups/316730395005093/

o a la web

http://www.mariposasporlavida.org/

Si us pot interessar podeu col·laborar en aquest projecte, aportant fotografies de papallones qui en tingui i/o adquirint un llibre d’aquests al preu d’avantprojecte, un preu de finançament fins que surti publicat. ( des de la web )

Si us agrada la fotografia de natura i més concretament la macro de papallones és una excel·lent oportunitat de tenir una guia que us garanteixo serà excepcional, doncs els companys que porten aquest projecte són excel.lents coneixedors d’aquest tema, tan en fotografia macro com en biologia. Algun d’ells juntament amb en Gabino fa uns anys ja varen publicar un llibre també de papallones titulat Mariposas en libertad, també molt recomanable però no tant complert com el que s’està preparant en aquest projecte.

Amb aquesta entrada us animo a tots a participar-hi. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

visites al blog


Estadisticas web